Kasvunpolku | Haemme uusia osaajia joukkoomme
406
single,single-post,postid-406,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Haemme uusia osaajia joukkoomme

Kasvunpolku Oy on Kuopiolainen sosiaali- ja terveydenhuollonpalveluja tuottava yritys. Kasvunpolun omistajat ja yrittäjät työskentelevät yrityksen arjessa. Toimipaikkojamme ovat Kuopion keskustassa sijaitseva Kasvunpolun Terapiatalo, tuetun asumisen toimisto Kuopion Pihlajalaaksossa ja nuortenkoti Kasvunpolku Riistavedellä. Olemme avaamassa uutta yksikköä Kuopion Kurkimäkeen.

Kasvunpolku arvostaa työntekijöidensä työpanosta ja jaksamista. Panostamme työterveyspalveluihin, työnohjaukseen, työkykyä ylläpitäviin toimintoihin ja täydennyskoulutukseen. Kaikille työntekijöille tarjotaan mahdollisuus kouluttautua Kasvunpolun viitekehyksenä toimivaan kiintymyskeskeisyyteen sekä neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Työtehtävät ja asiakkaat jaetaan työntekijöiden vahvuuksien ja erityisosaamisen mukaan.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnan laatu, tavoitteellisuus, suunnitelmallisuus, eettisyys, asiakaslähtöisyys, dialogisuus, avoimuus ja ammatillisuus. Avopalveluissa pääasiallisia palveluitamme ovat perhetyö, ammatillinen tukihenkilötoiminta, neuropsykiatrinen valmennus, sosiaalityön asiantuntijapalvelut sekä valvotut/tuetut tapaamiset ja vaihdot. Lisäksi joukkoomme kuuluvat mm. toimintaterapeutti, fysioterapeutti, musiikkiterapeutti, lyhytterapeutti, useita sosiaalityöntekijöitä ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajia. Avopalveluita tuotetaan Itä-Suomen alueella.

heart-1450300_640

Nuortenkoti Kasvunpolku on 7-paikkainen lastensuojelulaitos, joka tuottaa ympärivuorokautista kuntouttavaa hoitoa kiintymyskeskeisellä orientaatiolla nuoruusikäisille.

Uudessa Kurkimäen yksikössä tulee olemaan sekä nuortenkotitoimintaa että perhekuntoutusta ja tuettua asumista nuorille. Haemme joukkoomme hyvän työskentelyasenteen omaavia sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia. Eduksi lasketaan lastensuojelun ja mielenterveystyön työkokemus, kriisityön osaaminen sekä kyky reflektoida omaa elämänhistoriaa suhteessa asiakastyöhön.

Tarjolla on työpaikkoja avopalveluissa Itä-Suomen alueella, nuortenkoti Kasvunpolussa Riistavedellä ja uudessa yksikössä Kurkimäessä. Haemme joukkoomme ohjaajia, vastaavia ohjaajia, sairaanhoitajia, erityistyöntekijöitä (esim. sosiaalityöntekijä, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti, toimintaterapeutti). Lisäksi haemme työntekijöitä yötyöhön. Yövuorolaiselle määritellään omat vastuualueet henkilökohtaisen osaamisen ja vahvuuksien perusteella. Haemme myös uuteen yksikköön johtajaa ja kehittäjätyöntekijää.

Kaipaamme joukkoomme myös tuntityöläisiä esimerkiksi alan opiskelijoista.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES tai voit esittää oman palkkatoiveesi.

Käy täyttämässä hakemus osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/CA549856134D21BE

 

Lisätietoja annamme ensisijaisesti sähköpostilla:

Salla Kolmakow, yrittäjä, toimitusjohtaja salla.kolmakow@kasvunpolku.fi

Tuomas Laitinen, yrittäjä, avopalveluihin liittyvät kysymykset tuomas.laitinen@kasvunpolku.fi

Antti Kostilainen, yrittäjä, laitospalveluihin liittyvät kysymykset antti.kostilainen@kasvunpolku.fi

Olli Turunen, yrittäjä, terapiapalveluihin liittyvät kysymykset olli.turunen@kasvunpolku.fi