Kasvunpolku | Theraplay peruskurssi 4.-8.11.2019, Kuopio
392
single,single-post,postid-392,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
happiness-987394_640

Theraplay peruskurssi 4.-8.11.2019, Kuopio

Suomen Theraplay-yhdistys ja Kasvunpolku Oy järjestävät yhteistyössä Theraplay-peruskurssin 4.-8.11.2019 Kuopiossa.

Theraplay-peruskurssi sisältää tietoa ja käytännön harjoituksia theraplay-menetelmästä ja mahdollistaa vuorovaikutusleikin käyttämisen osana terveys- ja sosiaalialan ammattilaisen työtä lasten ja perheiden kanssa. Koulutusta jatkaville peruskurssi antaa valmiuden kouluttautua theraplay-terapeutiksi tai -työntekijäksi.

Theraplay-terapia on vuoro-vaikutuksellinen, leikkisä lyhyt-terapia joka pyrkii vahvistamaan lapsen ja tämän hoitajan välistä kiintymys-suhdetta, lapsen tervettä itsetuntoa ja kykyjä toimia sosiaalisissa suhteissa.

Lisätietoa Theraplaysta: https://theraplay.fi/

Theraplay-koulutukseen voi hakea koulutuksensa päättänyt ammattihenkilö, joka työskentelee viran /toimen/ työn puolesta lasten ja perheiden kanssa (eli on ammattinsa puolesta oikeudellisesti vastuussa näistä perheistä) tai jolla on välitön työnohjauksellinen yhteys alan ammattialaisen kanssa (yksityiset ammatinharjoittajat).

Kurssin hinta on 1200€ + alv 24 % (sisältää koulutuksen lisäksi lounaan, materiaalit ja kahvitarjoilut) Maksun voi halutessaan suorittaa useammassa osassa.

Koulutus järjestetään Vuorovaikutuskekus Kasvunpolussa, Tiiholantie 22, KUOPIO

Ilmoittautuminen 28.10.2019 mennessä:

https://link.webropolsurveys.com/S/308813E59D18DB46

Hakijoiden soveltuvuus Theraplay-koulutusohjelmaan tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muistathan liittää hakemukseen vapaamuotoisen CV:n

Kouluttajat:

Eira Eklund-Mikola: Psykologi, perhe- ja paripsykoterapeutti, Theraplay-terapeutti, -työnohjaaja ja -kouluttaja. Työkokemus terapiatyöstä ja Suomen Theraplay toiminnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Erikoistunut kiintymyssuhteen hoitamiseen sekä vanhempi-lapsi suhteissa että parisuhteissa.

Johanna Blåfield: Psykologi, perheterapeutti, Theraplay-terapeutti, -työnohjaaja ja -kouluttaja. Tehnyt Theraplay-terapioita lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Työkokemusta mm. sijais- ja adoptioperheiden Theraplay-hoidoista. Yhteistyöverkoistoina on usein ollut lastensuojelu, varhaiskasvatus ja koulut.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!